Over Rymke Wijnberg

Grappig, gezellig en een beetje gek. Dat zeggen kinderen over mij als ik ze begeleid. Ik ben Rymke Wijnberg, zelfstandig remedial teacher. Met liefde, passie en toewijding help ik kinderen om zelfstandig en met vertrouwen te leren.

In de vier jaar dat ik als basisschooljuf heb gewerkt, ervaarde ik zelf dat een leerkracht niet altijd genoeg tijd of mogelijkheden heeft om kinderen met een achterstand of problemen beter te begeleiden. Tijdens mijn begeleiding heb ik die mogelijkheden wel. Daardoor kunnen kinderen met meer vertrouwen hun (leer)problemen oplossen.

Na mijn PABO heb ik de master SEN (Special Educational Needs) gedaan. Tijdens deze master heb ik mij verder verdiept in kinderen die het moeilijk hebben of lastiger kunnen meekomen. Met die kinderen heb ik me altijd extra verbonden gevoeld.

Dankzij mijn opleiding en ervaring kan ik kinderen verschillende oplossingsstrategieën en leermethoden aanbieden. In alle rust krijgen ze tijdens de individuele begeleiding de extra uitleg of steun die ze nodig hebben.

Stuur een mailtje naar info@rymkewijnberg.nl voor meer informatie. Leuk om elkaar binnenkort te spreken!

CCI05052015_2
RT @OntdekAutisme: Hoe sensorische overprikkeling eruit kan zien op een reguliere schooldag.... https://t.co/UlYxgo6AAx https://t.co/lFXt2…